70 cm havørred fra NordFyn

Jeg havde i nu en gang taget turen til Nordfyn, der er blevet fanget godt med fisk rundt om Fyn de sidste 14 dage. Men jeg har af en eller anden grund ikke rigtigt fået hul på bylden før i dag. Det started med havblik vand og en vandstand der var noget lavere ind Dmi havde lovet ved 9 tiden. jeg fiskede en lille time før det begyndte at blæse en smugle op og vandstanden begyndte at stige til højvande. Jeg lage nogle lange kast ud hvor et strømbælte have brugt overfladen. Da min lille pink Gamborg reje landede på overfladen huggede en stor fisk den lille flue. jeg var hurtigt klar over at der var snakke om en af de store fisk , jeg havde bare ikke set om den var blank i nu. Men det stod hurtigt klart af den var en nedgænger der havde indhaleret rejefluen. Jeg fik fisken under kontrol efter nogle gode udløb , hvor den gik tungt.Men efter en tid kunne jeg håndlande den

70 cm nedgænger
Vi ses til sommer smukke.

En venlig lystfisker var kommet til pladsen og hjalp med et billede , før den fik friheden igen.  Jeg smed en fisk omkring målet før at jeg skiftede plads . jeg kørte lidt rundt , men fandt en plads eg ikke havde været på i nogle år. Der skulle ikke mange kast til før en fisk på 45cm hugge den lille reje igen, den fik friheden igen og jeg fiskede videre ned mod en sten hvor bunden så rigtigt god ud. Et forsigtigt kast tæt på stenen og fluen blev indhaleret hårdt, en blankfisk fløj ud af vandet og tog et langt udløb før den skiftede retning og tømte linekurven for det sidste løs line.Denne gang var jeg ikke i tvivl om det bar en kanon fisk, den var mere over vandet ind under ,vilkent gjorde mig en smugle nervøs for den skille smutte. Men det kig afligevel og jeg kunne kane den op på kysten. Fisken var 56cm og  af den pureste sølv,sikken en tyksak af en havørred. 

Fiske guide fyn