Havørred eldorado på Nordfyn

  • Lars og jeg havde planlagt et tur til Nyborg efter makreller, men en kraftig vind fra sydøst gjorde fiskeriet umuligt. Så i stedet kørte jeg selv til Nordfyn mens Lars kørte hjem i seng. Det skulle vise sig at være en fantastisk godt ide, for på vej ned mod revet så jeg en fisk i overfladen. Jeg sendte fluen ud hvor fisken viste sig og 2 små nøk i linen og så var første fisk kroget. Jeg genudsatte hurtigt fisken da den ikke var meget mere en 25cm. men så var ja da igang. Ude på revet ser jeg hurtigt en fisk i overfladen, det ser næsten ud som den trailer med halefinden fri af vandet. Min kutling imitation bliver taget hårdt og fisken kæmper en brag kamp, men efter en del udløb og spring kan jeg kane en let farvet sensommer fisk på på revet. Fedt. Fisken for friheden igen og i det samme er næste fisk fri af vandet til højre for revet. Og igen uden tøven hugger den også, fisken er i sammen størrelse som sidste nævnte. Jeg fisker på revet i små 3 timer og det bliver til 6 flotte fisk over målet og Ca. det samme mistet . Alle fisk blev genudsat og den største fisk blev en flot gylden hanfisk på 2 kg.
 

Fiske guide fyn