Bestil en Fynsk fiskeguide til din næste tur

70 cm havørred fra Nordfyn

Jeg havde i nu en gang taget turen til Nordfyn, der er blevet fanget godt med fisk rundt om Fyn de sidste 14 dage. Men jeg har af en eller anden grund ikke rigtigt fået hul på bylden før i dag

Fiske guide fyn
Fiske guide fyn

Havblik - gin klart vand og masser af havørred på Fynborejen

Her kan du følge mig på en af mine ture , hvor jeg viser at det sagens kan lader sig gøre at fange flotte havørreder de dag hvor det er havblik og klar gin klart vand. Du skal bare fiske med Fynborejen

Havørred eldorado på Nordfyn

På de små rev langs kysten trækker havørreden rund og jager. hvis du er heldig og kender de hemmelige pladser kan man opleve et vildt fiskeri 

Fiske guide fyn

Gamborg fjord
"Den hemmelige fjord"

Vinteren og det tidlige forår har fået gang i opgangen af gydeklare havørreder,hvis man kender de rigtige pladser kan det byde på et vild fiskeri 

Tanglopper og sky
Havørreder

IDe sidste mange kystture  jeg har været på har jeg set og mærket mange fisk, men de har været meget svære at få til at tage fluerne. En af grundene til detter er at Havørreden er på vej til deres gydepladser i de fynske vandløb.

Bestil en Fynsk fiskeguide til din næste tur