Tanglopper og sky havørreder

Tanglopper 

De sidste mange kystture  jeg har været på har jeg set og mærket mange fisk, men de har været meget svære at få til at tage fluerne. En af grundene til detter er at Havørreden er på vej til deres gydepladser i de fynske vandløb.

Jeg har af samme grund valgt mine fiskepladser ud fra dette faktum og besøgt fiskepladser hvor ferskvand løber ud på kysten. “Og der har været mange fisk”.

Pladserne langs Båring vig på Nordfyn fisket rigtigt godt de sidste 14 dage, men så snart vejret slog om og der begyndte at regne kraftigt, bliver fiskene svære at få i hugget.

Når havørreden “lugter” ferskvand går de i Gydemode og det kan næsten virke umuligt at fange en fisk. Men nu tror jeg jeg har fundet løsningen  SMÅ Tanglopper  Det er som om af en tangloppe fisket på lange forfang og i et roligt tempo, kan få selv de sværeste  havørreder i hugget.

Fiske guide fyn